Welkom bij Kung Fu Vereniging Nederland

Bij de Kung Fu Vereniging Nederland stellen we als doel om de verschillen van kung fu stijlen niet als afstand maar als verbinding te zien. 

Binnenkort: Niets ivm Corona crisis

Guo Shu Cup (Helaas afgelast)

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mededeling: 2020 gaat online. Wil je ook instructeur worden, informeer!

Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Aankomende Evenementen

Guo Shu Cup

Helaas afgelast.

Over de Kung Fu Vereniging Nederland

WAT IS DE KFVN?
De Kung Fu Vereniging Nederland is opgericht door Mark de Haan (School van de Tijger), Moreno Merhai (Fighting Dragons) en Lyndon den Oudsten (Lyn Harmony Wing Chun). Alle drie zijn de oprichters van hun respectievelijke scholen.

In maart 2016 kwam het idee voor de vereniging tot wasdom, toen er frequentere communicatie werd gevoerd. Dit kwam door een aantal aspecten die door alle drie ervaren werden in diverse situaties binnen de sport en belevingswereld van kung fu. Er zijn veel verschillende scholen en veel verschillende stijlen. Maar nog meer verschillende ideeën. Alle drie willen we een verbetering van onderlinge verstandhoudingen tussen scholen, stijlen en ideeen binnen de kung fu wereld in Nederland.

WAT DOET DE KFVN?
De KFVN heeft als primair doel, het bevorderen van traditioneel en moderne vormen van Kung Fu in Nederland, door samenwerking tussen verschillende Kungfu aanbieders te bevorderen.

Het secundaire doel is het garanderen behoud van kennis met betrekking tot kungfu en elkaar hier in te ondersteunen.

WAAROM ZOU IK ME AANSLUITEN BIJ DE KFVN?
Wij zijn van mening dat iedereen die lesgeeft in Kungfu of een sterke voorliefde heeft voor de kunst in welke hoedanigheid ook, behoud en verbetering van zijn/haar kunst als hoogste doel heeft (of zou moeten hebben).

Daarentegen zijn wij ook van mening, dat we dat niet alleen kunnen en eigenlijk geen van ons dat alleen wil kunnen. Daarom hopen we gezamenlijk tot de ontwikkeling van een nationale standaard voor interactie en verbetering van ieders stijl en het algemene kungfu klimaat te kunnen komen.

Het is dus geenszins de bedoeling om een vereniging te bouwen die in samenspraak gaat bepalen hoe mensen met hart voor hun stijl dingen anders moeten gaan doen. Daar zijn er al genoeg van. Met deelname is iedereen gelijke partner.

Aankomende wedstrijden

Guo Shu Cup

Golden Bridge Event

Nog geen evenementen opgegeven

Geen evenementen opgegeven

We bedienen Nederlandse Kung Fu sinds 2015

Sinds 2015 is de KFVN bezig met het verbeteren van de structuur van Kung Fu evenementen in Nederland.

Our Club Is Our Family

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Proin eget tortor risus. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Cras ultricies ligula sed ma

Verenigingsprogramma

Kung Fu

We proberen voor alle externe kung fu gerichte scholen, verenigingen en stichtingen de nodige handvaten te leveren om toernooien en overige evenementen zo goed mogelijk te laten werken.

Lees meer…

Tai Chi

Voor interne kung fu gerichte scholen stellen we dezelfde mogelijkheiden, namelijk het ondersteunen van elkaar bij evenementen.

Lees meer…

Trainingskampen

Voor trainingskampen is de diversiteit of consistentie van de inhoud vaak het belangrijkst. De deelnemers willen graag van te voren weten wat ze te wachten staat. Daarnaast is het bij het organiseren vaak moeilijk goed overzicht te houden, zeker als je het voor het eerst doet. Daarom: Laten we het samen doen!

Jeugd, volwassenen of kwetsbare ouderen

Er is eigenlijk geen stijl of vechtvorm, die niet goede onderdelen heeft voor alle leeftijdsgroepen. Van cardio tot reflexbeheersing, allemaal zit het in welke vorm van verdediging- of vechtstijlen.

Training offline/online

2020 is een jaar dat de wereld een nieuwe kant van menselijke interactie laat zien. Door allereerst de opkomst van een pandemie als COVID-19, komen veel verenigingen en daardoor hun leden, face-to-face met problemen als: Afstand, weerstand, discipline en continuiteit.

Onderdeel van de vereniging

Onderdeel worden van KFVN?

Wil je als vertegenwoordiger van je stijl onderdeel worden van KFVN in Nederland, schrijf je in!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!